Contact

Determinatie vragen:
Heb je iets waargenomen maar weet je niet hoe het heet? Registreer je waarneming alsjeblieft eerst op waarneming.nl. Je kunt je waarneming eerst registreren als "Vogel onbekend", "Plant onbekend", "Insect onbekend" etc. Daarna kun je je vraag (met de link naar je waarneming) voorleggen op het NiH-Forum of het Waarneming-Forum.

Het NiH-Forum:
Natuur in Haarlem heeft een eigen forum. Op het Natuur in Haarlem Forum kun je vragen stellen en informatie uitwisselen over de Haarlemse natuur. Op dit forum komen bewoners en bezoekers van Haarlem en kenners en experts van de (Haarlemse) natuur samen. Op het forum kun je terecht voor korte vragen en uitgebreide discussies. Maar ook voor allerlei leuke weetjes en grappige onderwerpen.

Wildlife Safari:
Wil je mee met een wildlife Safari? Hartstikke leuk! Bekijk het activiteitenoverzicht op het NiH-Forum voor meer informatie en aanmelden. Heb je wensen of verzoekjes voor een wildlife safari op een bepaalde plek in Haarlem, bijvoorbeeld in je eigen wijk of bij jou in de tuin/straat. Of wil je graag op een specifieke dag (bijv omdat je dan vrij bent) op pad. Stuur mij dan een e-mail, dan kijk ik of ik dat mogelijk kan maken.

Contactgegevens:
Je kunt contact opnemen via de facebookpagina, Twitter, ons eigen forum of via e-mail: natuurinhaarlem@live.nl

Glanzende houtmier