155 Haarlemse Winterwaarnemingen - Blog
6/11/2015 - 1e opdracht & extra inschrijving
Wie goed heeft opgelet heeft gezien dat er een extra opdracht was om punten te verdienen. Pip heeft als enige aan de opdracht voldaan. Zij verdient hiermee 3 punten. Heel goed, Pip! In overleg met de deelnemers is er dit weekend een extra kans om je in te schrijven om mee te doen met de 155 Haarlemse Winterwaarnemigen. Misschien zijn er deelnemers die hebben gezien dat het heel leuk is, en die toch nog mee willen doen. Lijkt het je leuk? Meld je dan dit weekend aan en doe gezellig mee!

4/11/2015 - De eerste 100
Woensdagmiddag om 12:45 zijn de waarnemingen geteld en blijkt dat we al over de 100 waarnemingen zitten. Leuk om te zien en te lezen dat de deelnemers er zo leuk mee bezig zijn!

1/11/2015 - Oktober
De eerste maand zit er op. Er waren deze maand 8 lootjes verdient. Lees het hier. Uit de lootjes zijn twee deelnemers getrokken. Margreet en Pip hebben deze maand 2 punten verdient! Gefeliciteerd! De eerste opdracht is ook gegeven. Als de deelnemers op mijn verjaardag, donderdag 5 november, er in slagen om een kraaiachtige, een roofvogel, een spin/hooiwagen of een bloeiende plant waar te nemen en in te voeren, dan verdienen ze 3 punten. Veel succes allemaal!

25/10/2015 - Start
We zijn van start gegaan met 7 deelnemers. Leuk! Veel succes en plezier allemaal!

21/10/2015 - Wijziging activiteit
De activiteit is iets gewijzigd. Verschillende mensen wilden wel meedoen, maar vonden het lastig om elke dag (muv 15x) iets waar te nemen. De activiteit is verruimd naar dat je nu zelf kunt beslissen hoeveel dagen je iets waarneemt. De 3 deelnemers die de meeste dagen minimaal 1 waarneming hebben ingevoerd, krijgen nu extra punten. Wanneer je punten kunt verdienen en hoeveelheid punten die je kunt verdienen is aangepast.

15/10/2015 - Aankondiging
Rond 11:15 is de activiteit aangekondigd op Twitter. Op Facebook zal het direct daarna aangekondigd worden. Benieuwd hoe het ontvangen zal worden.


155hww - Deelnemers & tussenstand - Wekelijks blog


Handige links
  • Zelf opzoeken wat je hebt waargenomen? Gebruik de Literatuur-lijst.
  • Iets waargenomen maar weet je niet wat het is of hoe het heet? Stel je vraag bij voorkeur op het NiH-forum.
  • Bezoek het topic "155 Haarlemse Winterwaarnemingen"" op het NiH-Forum.